Tervislikkusest pakatavad näkileivad on kosutavaks vahepalaks
Uudsed toortatranäkileivad seemnetega on nii maitsekad, et on valmis söömiseks ka ilma lisandite ja võileivakatteta. Neid on hea nautida näiteks autosõidul või lastel koolis. Samas võib näkileibasid kasutada ka suupistete valmistamiseks erinevate lisanditega
Toortatrajahus sisalduvad glükoos ja fruktoos ning krõbedad kõrvitsa-, päevalille-, seesamiseemned annavad mõnusa kuldse maitse.
Toortatravalgud on hästi lahustuvad ja omastatavad (ei tekita kõhus raskustunnet)
Toortatart peetakse üheks parimaks looduslikuks organismi „puhastajaks”, „isu normaliseerijaks” (organism omastab seda aeglaselt ja inimesel ei teki ilmaasjata söögiisu)
Koostisosad: mahe toortatrajahu 38%, mahe päevalille-, seesami- ja kõrvitsaseemned 50%, mahe ekstra neitsioliiviõli, meresool
*) kontrollitud mahepõllumajandusest koostisosa
39 % põllumajanduslikke koostisosi mahepõllumajandusest
Gluteenivaba. Säilitusaineteta. Käsitöö
100g toodet sisaldab keskmiselt: energiasisaldus 1512 kJ/361 kcal; rasvad 25,2g, millest küllastunud rasvhapped 3,4g; süsivesikud 23,6g, millest suhkrud 0,07g; kiudained 3,8g; valgud 10,6g; sool 1,7g